Till start

Vårdgivarguiden

Brödsmulenavigering

Digitala utbildningar

Utbildningarna Basala hygienrutiner, Desinfektionsguiden och Förrådshållning är öppna för Vårdhygien Stockholms avtalskunder. Det går även att teckna en prenumeration på utbildningarna för de som saknar avtal.

Nano-learning

Vårdhygien Stockholm har tagit fram en digital kurs i vårdhygien med hjälp av företaget Junglemap. För att gå utbildningen behöver du registrera din mejladress i länkarna längre ned i texten. Utbildningen mejlas sedan ut automatiskt till den mejladress som har registrerats, med en utbildningsdel per vecka. Medarbetare och chefer ska registreras på olika länkar då det tillkommer tre utbildningsdelar som är specifikt riktade mot chefer. Du som chef behöver registrera dig för att utbildningen ska bli kostnadsfri.

Observera att utbildningen stänger den 1 oktober vilket innebär att chefer behöver registrera sig senast den 26 juni och medarbetare senast den 15 juli för att få ta del av alla utbildningsdelar.

Fortbildningar

Fortbildningarna är till för personal inom hälso- och sjukvård och i särskilda boenden. Avtal med Vårdhygien Stockholm behövs för att delta. I mån av plats är det möjligt att, mot avgift, delta även om avtal saknas.

Föreläsningar för särskilda boenden

De digitala föreläsningarna är avsedda för chefer och medarbetare i särskilda boenden. Föreläsningarna är även öppna för de som saknar avtal med Vårdhygien Stockholm.

  • Uppdaterad: 31 maj 2024

  • Faktagranskad: 31 maj 2024

  • Redaktör: Caroline Olsson

  • Faktagranskare: Rebecca Lundholm Krig, hälso- och sjukvårdsförvaltningen