Till start

Vårdgivarguiden

Brödsmule-navigation

Region Stockholm har tagit fram annonser med vägledande budskap för hur länets invånare kan göra för att följa de skärpta råden och på så sätt bidra till att minska smittspridningen. Den första annonsen lyfter fram vikten av att undvika att besöka butiker, köpcentrum, gym m.m. Den andra annonsen fokuserar på olika sammanhang man ska undvika, exempelvis middagar, fester och dop.

Sedan tidigare finns även två annonser om att bara umgås med dem man bor med alternativt ett par nära vänner för de som bor i ensamhushåll. Annonserna syns i lokalpress, på Facebook, Instagram och Snapchat, som annonser på olika nyhetssajter och inom kort även som radioreklam. Vårdgivare som vill bidra att sprida budskapen i sina respektive sociala kanaler kan ladda ner annonserna här:

Kommunikationsstöd om covid-19

Informationsmaterial att använda på hemsida, väntrumsskärmar eller skriva ut och sätta upp på mottagningen eller dela ut till patienter gällande coronaviruset och covid-19.

Inför handelns olika rea-evenemang i samband med Black Friday, som inträffar den 27 november i år, har en särskild annons tagits fram. Där betonas vikten av att handla digitalt istället för fysiskt. Annonsen använder ett mer emotionellt budskap för att synas genom bruset runt denna stora handelshelg. Annonsen kommer att synas i Dagens Nyheter samt i sociala medier innan fredagen.