Till start

Vårdgivarguiden

Brödsmulenavigering

De nationella kunskapsstöden för både primärvård och specialiserad vård tas fram inom Nationellt system för kunskapsstyrning hälso- och sjukvård som drivs av Sveriges regioner i samverkan. De nationella kunskapsstöden har nu flyttat till 1177 för vårdpersonal som har adressen vardpersonal.1177.se. Innehållet är också tillgängligt via 1177.se vilket innebär att även invånare kan ta del av det.

Du som arbetar i hälso- och sjukvården i Region Stockholm ska fortsätta att använda de kunskapsstöd som är anpassade för förutsättningarna i vår region som finns på Viss och Kunskapsstöd för vårdgivare (KVG). Kunskapsstöd för primärvården hittar du på Viss och kunskapsstöd för specialiserad vård på Kunskapsstöd för vårdgivare.

Nu när de nationella kunskapsstöden är tillgängliga via 1177.se innebär det att invånare lättare hittar till innehållet och kan ställa frågor om det. Även om du i ditt arbete ska använda de regionala kunskapsstöden kan det vara bra att titta på 1177.se och klicka in på ”För vårdpersonal” i översta raden så du vet hur det ser ut om du får frågor från dina patienter.

Hör gärna av dig om du har frågor.

Viss