Till Start

Vårdgivarguiden

Brödsmulenavigering

Även vårdgivare och vaccinatörer har en viktig roll i att uppmana berörda invånare att vaccinera sig under vaccinationsperioden som pågår från 15 oktober till 31 december. Som stöd för detta finns sedan 1 oktober möjlighet att ladda ned och beställa kampanjmaterial i form av affischer och material för väntrumsskärmar.

Annonser och kampanjmaterial hänvisar till en kampanjsida på Region Stockholms webbplats där invånarna hittar länkar till bokning av vaccination samt information om influensa och covid-19.

Kommunikationsmaterial om vaccination mot influensa och covid-19 att använda på väntrumsskärmar eller skriva ut och sätta upp på mottagningen.

Rekommenderade grupper kan vaccinera sig mot influensa och covid-19 samtidigt om så önskas. Därefter finns möjlighet fram till 28 februari 2025, men med begränsad kapacitet. Rekommenderade för vaccination är personer födda 1959 eller tidigare, gravida efter vecka 12 och de som ingår i medicinska riskgrupper.

Här hittar vårdgivare och vaccinatörer kommunikationsmaterial och information om vaccinationsperioden som pågår till 31 december.

Medicinsk information från Smittskydd Stockholm om vaccination mot säsongsinfluensa. Innehållet uppdateras kontinuerligt.

Medicinsk information från Smittskydd Stockholm om vaccination mot covid-19. Innehållet uppdateras kontinuerligt.