Till start

Vårdgivarguiden

Brödsmule-navigation

Vaccinera dig för en vardag tillsammans

Folder som går att beställa eller ladda ner för utskrift med budskapet Vaccinera dig för en vardag tillsammans, information om varför man ska vaccinera sig, hur man vaccinerar sig och svar på vanliga frågor. Finns på flera språk. Öppna dokumentet och välj språk i högra hörnet. Format A5.

Fortsatt munskydd vid vårdbesök

Affisch med information om att besökare fortsatt ska använda munskydd under besöket i vården. På svenska och engelska. Format A4, för utskrift.

Affisch med information om att besökare fortsatt ska använda munskydd under besöket i vården. På finska och spanska. Format A4, för utskrift.

Affisch med information om att besökare fortsatt ska använda munskydd under besöket i vården. På polska och ryska. Format A4, för utskrift.

Affisch med information om att besökare fortsatt ska använda munskydd under besöket i vården. På somaliska och arabiska. Format A4, för utskrift.

Affisch med information om att besökare fortsatt ska använda munskydd under besöket i vården. På tigrinja och persiska. Format A4, för utskrift.

Drop-in-vaccination

Beställningsbara affischer och nedladdningsbara filmer på flera språk med information om att invånaren kan hitta drop-in-mottagningar på 1177.se. Filmerna är i olika format, 4x5, 9x16 och 16x9, för användning på sociala medier, Youtube och digitala skärmar.

Annons på svenska med information om drop-in-vaccination. Format 248x371.

Beställningsbar affisch med information om drop-in-vaccination. Finns på flera språk. Öppna dokumentet och välj språk i övre högra hörnet. Format A3

Beställningsbar affisch med information om drop-in-vaccination. Finns på flera språk. Öppna dokumentet och välj språk i övre högra hörnet. Format 50x70 cm.

Beställningsbar affisch med information om drop-in-vaccination. Finns på flera språk. Öppna dokumentet och välj språk i övre högra hörnet. Format 70x100 cm.

För dig som vaccinatör

Beställningsbart material och filmer att ladda ner, anpassat för digitala skärmar, hänvisningsskyltar och informationsaffischer i flera format.

Bildstödsmaterial 

Varför bör man vaccinera sig?

Väntrumsfilmer med personer samt personal på IVA som berättar varför man bör vaccinera sig. Finns på engelska, polska och somaliska.

Fem vanliga skäl att vaccinera sig

Informationsblad som går att beställa eller skriva ut med fem skäl att vaccinera sig. Format A4.

Affischer

Affisch som går att beställa eller skriva ut med budskap om fem vanliga skäl att vaccinera sig. Finns på flera språk. Öppna dokumentet och välj språk i övre högra hörnet. Format 50x70 cm.

Affisch som går att beställa eller skriva ut med budskap om fem vanliga skäl att vaccinera sig. Finns på flera språk. Öppna dokumentet och välj språk i övre högra hörnet. Format A3.

Har du också Vaccinfrågor? (unga)

Filmer som vägleder unga invånare till 1177.se för att läsa mer om vaccinationen, i format 9x16 och 16x9 för användning på sociala medier, Youtube och digitala skärmar.

Har du också vaccinfrågor? (över 18 år)

Affischer och filmer på olika språk som vägleder vuxna invånare till 1177.se för att läsa mer om vaccinationen.

Andra regioner – hitta material här

Tvätta händerna

Affischerna finns i A4- och A3-format, finns även filmer och bilder för digitala kanaler.

  • Uppdaterad: 13 maj 2022

  • Faktagranskad: 8 februari 2022

  • Redaktör: Caroline Olsson

  • Faktagranskare: Maja Tibblin, Hälso- och sjukvårdsförvaltningen